Nieuwe fiets!

Sinds april heb ik een nieuwe fiets! Het is een Tout Terrain geworden, met een pinionversnellingsbak met 18 versnellingen. Dat betekent een serieuze upgrade na de Contoura Salerno waar ik de voorbije fietsvakanties op reed. Het is de heerlijkste fiets ooit!
Weldra mag ie mee met bepakking op vakantie!

fullsizeoutput_2ed7

fullsizeoutput_2ed8

Specs:
Tout Terrain Amber Road Xpress in Cromo Lucido

⁃Pinion versnellingsbak met 18 versnellingen
⁃Beltdrive
⁃Jones stuur
⁃Shimano Deore XT schijfremmen
⁃Son naafdynamo en lampen
⁃Cinq Plug 5 plus
⁃Pitlock

fullsizeoutput_2ed2fullsizeoutput_2ed0IMG_0079fullsizeoutput_2ed5

We zullen deze zomer ook met een andere kar rijden. Rocco zetelt in de Singletrailer van Tout Terrain. Dat betekent wel minder pakruimte maar meer comfort voor de peuter en voor de muilezel van dienst.